Jidoka erkend voor zijn veiligheid met ISO 27001-certificering

Novayre, technologiebedrijf en leverancier van het RPA-platform Jidoka, heeft de ISO / IEC 27001: 2013-certificering behaald die de veiligheid van zijn informatiesysteem bewijst.

De certificering bewijst dat het Information Security Management System (ISMS) van het bedrijf voldoet aan een strikte set van eisen om de beveiliging van informatie te beschermen bij het ontwerp, de ontwikkeling, ondersteuning en onderhoud van het Jidoka-platform, evenals in de bijbehorende integrale levenscyclus en de verkoop van licenties.

Het behalen van deze certificering maakt deel uit van de reeks initiatieven die het bedrijf heeft gelanceerd om te voldoen aan de hoogste normen in de RPA-industrie (Robotic Process Automation). Het Jidoka-platform heeft al meerdere beveiligingsfuncties, waaronder:

Versleutelde communicatie tussen alle platformonderdelen
Geavanceerde modules voor het beheer van rollen, machtigingen en autorisaties
Beschermde toegang door dual-factor authenticatie en LDAP
Implementatie en uitvoering van robots onder strikte beveiligingsprotocollen
Referentie magazijn
Voor Juan Manuel Reina , CTO en mede-oprichter van Novayre, “is Jidoka ontworpen om te voldoen aan de automatiseringsbehoeften van complexe, grootschalige bedrijfsprocessen waar beveiliging een basisvereiste is. Ons engagement met internationaal erkende normen voor informatiebescherming is een belangrijke garantie voor al onze klanten en partners. “

De reikwijdte van ISO / IEC 27001: 2013-normen is het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van het informatiesysteem in de context van de organisatie. De certificering erkent dat Novayre de nodige mechanismen heeft om problemen op te sporen die de informatie zouden kunnen beïnvloeden, de risico’s continu te beoordelen en de nodige acties en controles te definiëren voor de beperking of eliminatie ervan, waardoor mogelijke schade aan de organisatie, aan haar producten en Diensten.

Jidoka is de meest gebruikte Java-gebaseerde robotprocesautomatisering die zakelijke en IT-visies op een gezamenlijke manier integreert. Grote bedrijven uit belangrijke economische sectoren (onder andere banken, verzekeringen, energie, IT, BPO) maken gebruik van Jidoka-softwarerobots om hun front- en backofficeprocessen te automatiseren en mensen te bevrijden van “robot” -werk zodat ze activiteiten met hogere toegevoegde waarde kunnen ontplooien .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *